Jump to content

Welcome to FTB Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Fluiduct into seared tank not working.


2 replies to this topic

#1
vaikepois

vaikepois

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • IGN:vaikepois
  • Modpack:Agrarian Skies

Hi.

 

So I got an issue trying to automate smeltery. For some reason lava doesn't go into seared tanks.. I tried adding fluiduct to bototm, right and front.. non of them filled the tank... could anyone explain what I've done wrong :/ ??

Spoiler



#2
timrem

timrem

    Advanced Member

  • Administrators
  • 1274 posts
  • Location:NJ, USA
  • Modpack:Direwolf20 1.7 Pack

Nothing looks to be wrong on this end. It's possible that there's a tiny amount of some other fluid already in the seared tank, which would prevent lava from flowing in. The WAILA tooltip for the tank should show if this is the case; if it is, just use another small bit of fluiduct to pipe out whatever fluid is in there, and the lava should flow in.



#3
vaikepois

vaikepois

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • IGN:vaikepois
  • Modpack:Agrarian Skies

Nothing looks to be wrong on this end. It's possible that there's a tiny amount of some other fluid already in the seared tank, which would prevent lava from flowing in. The WAILA tooltip for the tank should show if this is the case; if it is, just use another small bit of fluiduct to pipe out whatever fluid is in there, and the lava should flow in.

I think i fixed the issue somehow by adding more crucibles to make more lava. Maybe it wasn't making enough lava to output it into smelteries





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users