Jump to content

Welcome to FTB Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Me Fluid Export Bus Not Working

- - - - - crash landing big reactors applied energistics extra cell

1 reply to this topic

#1
Xamier

Xamier

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • IGN:Xamier47
  • Modpack:Crash Landing

So im playing crash landing and im trying to set up a big reactor with an aqueous accumulator hooked up to an ME System and the Me System stores the water but when i try to export it with the fluid export bus it doesn't export any water

 

Edit: I've included a screenshot of the setup. I got it to work. forgot to specify in the export bus. but i actually tried this setup in a 1.7 version of the mod not the 1.6 and i specified inside the export bus and that didnt work. so ill have to see if im doing anything else wrong there

Attached Thumbnails

  • 2016-06-21_05.56.12.png


#2
ostPavel

ostPavel

    Advanced Member

  • Administrators
  • 1013 posts
  • IGN:ostPavel
  • Modpack:Private Pack

Can we please have a picture of your setup? Does the AE system have enough spare channels? Did you specify what liquid the bus has to output? 


My contributions || Herp derp || Out of order

DigitalOcean $10 offer - if you follow this link and make an account, you will be credited $10.




Reply to this topic



  



Also tagged with one or more of these keywords: crash landing, big reactors, applied energistics, extra cell

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users